Media artikelen

Digitale wegwijzer voor zelfacceptatie

Stichting Zelfacceptatie lanceert vandaag een website over zelfacceptatie. De nieuwe site geeft een overzicht van organisaties die actief zijn op het gebied van het bevorderen van zelfacceptatie. Volgens de stichting is de website een uitgebreide wegwijzer voor mensen die ´het goede gevoel´ willen hervinden.

Lees verder »

Digitale wegwijzer voor zelfacceptatie

Ede, 5 september 2007 – Mensen lijden onder het niet accepteren van zichzelf.Veel mensen zitten niet lekker in hun vel en dat kan allerlei oorzaken hebben, bijvoorbeeld te dik of te dun, ouderdom, seksuele identiteit etc.

Lees verder »

Ede, 05 September 2007 /EZPress/

Mensen lijden onder het niet accepteren van zichzelf. Veel mensen zitten niet lekker in hun vel en dat kan allerlei oorzaken hebben, bijvoorbeeld te dik of te dun, ouderdom, seksuele identiteit etc.

Lees verder »

Wegwijzer voor zelfacceptatie

woensdag 5 september 2007 EDE – “Mensen lijden onder het niet accepteren van zichzelf.” Robert Bolwerk (37) spreekt uit ervaring. De Edenaar richtte daarom de zeer professionele Stichting Zelfacceptatie op. “Veel mensen zitten niet lekker in hun vel”, zegt hij. De strakke website moet mensen op het goede spoor en hun leven weer op de rails zetten.

Lees verder »

Woensdag, 5 September 2007

woensdag 5 september 2007 “Vriendschap is een illusie!” zong Henk Westbroek ooit met zijn bandje Het Goede Doel. Die tekst zal hem vermoedelijk zijn leven achtervolgen, want ook nu maakt hij geen vrienden.

Lees meer »