Gezocht: ondernemer/partner/bedrijf

Ter gelegenheid van het vijf jarige bestaan van de Stichting Zelfacceptatie is het wijnetiket “L´Amour De Soi” ontworpen. Wij zien graag en bieden hierbij de mogelijkheid aan ondernemers, om het wijnetiket “L´Amour De Soi” te exploiteren. De Stichting Zelfacceptatie is een Algemeen Nut Beoogde Instelling zonder winstoogmerk. Zelfstandig onderneemt de Stichting dan ook geen commerciële activiteiten. Voor de Stichting is met name belangrijk dat met deze actie het thema onder de aandacht wordt gebracht. Een goed gesprek verdient immers een goed glas wijn. De wijn met de naam “L´Amour De Soi” is uitermate geschikt voor commerciële doeleinden. Het assortiment zal met deze wijn op een unieke en exclusieve wijze worden uitgebreid ten behoeve van:

  • Consumenten verkoop
  • Kerstgeschenk
  • Relatiegeschenk
  • Speciale gelegenheden

Als relatie geschenk maakt de Stichting Zelfacceptatie zelf reeds gebruik van een eigen heerlijke L´Amour De Soi Franse wijn.

Voor meer informatie : info@zelfacceptatie.nl

Naam: L´AMOUR DE SOI
Land: Uw keuze
Streek: Uw keuze
Kleur: Rood/Wit/Rosé
Druivensoort: Uw keuze
Inhoud fles: 0,75 liter
Proefnotitie: Voorbeeld omschrijving: We hebben hier te maken met een fraai donkerkleurige en goed gestructureerde, bijzonder stijlvolle wijn. Hij verrast door zijn heerlijk aromatische en fijne afdronk.
Wijn en Spijs: Voorbeeld omschrijving: Deze in vele opzichten verrassende wijn past natuurlijk uitstekend bij schotels met rood vlees, maar ook bij wit vlees en gevogelte slaat hij een goed figuur. De combinatie, los van de maaltijd met wat kaas, blijkt eveneens een schot in de roos te zijn.