Bedrijven

Deze pagina is gereserveerd voor overige bedrijven die een positieve bijdrage leveren aan het fenomeen zelfacceptatie.

Sattva

Centrum voor persoonlijke groei & bewustwording.

Profeeling

Kernactiviteiten o.a. Persoonlijke ontwikkeling en Jezelf durven zijn

Aandachttraining Mindfulness

De website aandachttraining.info is een platform voor mindfulness-informatie en mindfulnesstrainingen. Mindfulness betekent simpelweg: bewust zijn van de huidige ervaring.

Upgrade Your Selfesteem

Upgrade Your Self Esteem biedt een intensief programma aan waarin je in 12 weken naar een positief zelfbeeld werkt. Een laagdrempelig programma waarin je zowel online als offline begeleid wordt om je zelfwaardering een boost te geven.

Platform voor geluk

WAT IS GELUK?
Het is een vraag waar veel grote denkers al over hebben nagedacht, maar waarop we toch nog geen duidelijk antwoord hebben gekregen. Ben jij klaar om met je eigen geluk aan de slag te gaan? Dan ben je hier op de juiste plaats.

Mojet & Partners

Inner Coaching.

Kies beter.nl

Kies beter.nl

Grip op je Dip

Een website voor jongeren die al een tijdje niet zo lekker in hun vel zitten of soms net even iets teveel hebben meegemaakt. Waardoor je nu last hebt van sombere buien, je vaak geen zin hebt om dingen te ondernemen, je jezelf steeds vaker betrapt op negatieve gedachten over jezelf of over de wereld om je heen.

DOPPA Zorg

DOPPA zorg biedt voor huisartsenpraktijken in Twente Praktijkondersteuning GGZ. Onze psychologen en orthopedagogen verzorgen voor al hun patiënten met psychosociale problemen de juiste hulp en ondersteuning. We vinden dat iedereen die psychische, emotionele of sociale problemen heeft goed geholpen moet kunnen worden.

The BE Company

Geïnspireerd over bewustwording

Praktijk | Cees Schenk

Psycholoog, Coach en Mediator. Specialist in het verhelderen en leren benutten van talenten. Persoonlijke ontwikkeling, snel herstel van chronische overbelasting en de inzet van kwaliteiten in organisaties.

Larijs Trainingen

Wij leren mensen om basale tevredenheid te vinden met wie ze zijn en wat ze doen in hun leven en hun werk. Vanuit de motivatie iets voor anderen te betekenen, oefen je om eerlijk en vriendelijk te zijn in de omgang met jezelf en je leefomgeving.

Tiddo Coaching

Tiddo Coaching is gespecialiseerd in het geven van coaching, trainingen, therapie en workshops aan particulieren en bedrijven.”Iemand die tevreden is met zichzelf, bereikt makkelijker datgene wat hij nastreeft”

Stichting Cedrus

Specialist op gebied van o.a. Zelf management

Trimbos Instituut

Het Trimbos-instituut, zet zich met kennis en innovatie actief in voor het verbeteren van geestelijke gezondheid in Nederland en daarbuiten.

Ik-Leef

Zelfacceptatie bij ziekte. Ik leef, informatiebron voor ernstig zieken en hun omgeving zoals mantelzorgers, thuiszorg en familie.

Colour Ground

Ben jij multicultureel en LHBT? Dan is Colour Ground er speciaal voor jou. Omdat wij het belangrijk vinden dat jij jezelf kunt accepteren en je daar graag bij willen helpen.