Prikbord

Gezocht voor nieuw TV-programma

Voor een nieuw tv-programma voor de publieke omroep zijn we op zoek naar jongens en meiden in de leeftijd van 16 – 25 jaar die Anorexia Nervosa hebben. In deze serie volgen wij een groep van zes jongeren. In elke aflevering komt de groep samen voor een kooktraining. Tijdens de serie worden ze intensief begeleid, maar is er vooral ook ruimte om elkaar beter te leren kennen, ervaringen te delen en begrip en erkenning van elkaar én de kijker te krijgen!

Wil je meer informatie of ben of ken je iemand die hier graag aan mee zou willen doen, mail dan vrijblijvend naar anorexia@skyhightv.nl of app naar 0621590425.

Jubileumspeld Internationaal Zelfacceptatie Symbool

 

Anniversary Lapel Pin, International Self-acceptance Symbol

 

Een jubileum moet worden gevierd, op basis hiervan heeft het bestuur de opdracht aan Laura Egbers, Goudsmit & Vormgever www.spelden.com, verstrekt voor vervaardiging van een unieke jubileumspeld.

Met het Internationaal Zelfacceptatie Symbool als uitgangspunt is, in samenspraak, door Laura een bijzonder ontwerp tot stand gekomen. Het ontwerp kenmerk zich door de herkenbaarheid, eenvoud en doeltreffendheid. Hiermee is het een prachtig sieraad geworden, die zichtbaar kan worden gedragen. Hierdoor wordt het fenomeen Zelfacceptatie, op een bijzondere wijze, wederom onder de aandacht gebracht.

Het bestuur

Renée Zellweger spreekt zich uit tegen de op uiterlijk beluste media

Renée Zellweger

‘We can do better’. Zo heet het opiniestuk dat niemand minder dan Renée Zellweger heeft ingestuurd aan de Huffington Post. Daarin haalt ze keihard uit naar de tabloidjournalisten die het vooral hebben gemunt op haar uiterlijk en niet schrijven over dat wat daadwerkelijk belangrijk is ……
‘Ik schrijf dit stuk nu om eerlijk naar mezelf te zijn, ik moet me uitspreken over de echte waarheid in mijn leven, terwijl ik zie dat de speculaties steeds meer als waarheid worden aangenomen. Het artikel zelf doet er eigenlijk niet toe, maar het begint symbool te staan voor andere verhalen over de zelfacceptatie van vrouwen, en de sociale druk die zij voelen om er op een bepaalde leeftijd op een bepaalde manier uit te zien.’ www.harpersbazaar.nl

Première ‘HEM/ZIJN’ van jongeren gezelschap Suburbia

ALMERE-Jongerengezelschap subSuburbia speelt ‘HEM/ZIJN’, een nieuwe voorstelling over transgender jongeren. De première is op 9 april in De Voetnoot en speelt tot en met 23 april.
Regisseur Esther Bolte: “Dit nieuw geschreven toneelstuk gaat over transgenders, een onderwerp dat nog teveel in de taboesfeer hangt. Maar we vertellen ook een universeel verhaal over een jongen op weg naar zelfacceptatie en in dit geval geluk. Want, wie ben jij? En wie zou jij het liefste willen zijn? Wat houdt je tegen?”
Theatergroep Suburbia.nl

Louboutin zet haar beste beentje voor op weg naar zelfacceptatie.

De schoonheidsnorm is aan het veranderen in de mode-industrie en godzijdank geldt dit ook voor Louboutin, dat naast Marc Jacobs (Beth Ditto liep mee in de SS16 show tijdens New York Fashion Week) een van de eerste grote merken is dat kiest voor plussize schoonheid. De schoonheidsnorm is aan het veranderen en verschillen die voorheen als zwaktes werden gezien zijn nu krachtige eigenschappen.

Lees de rest van het artikel

MT Management Team

Waarom je moet accepteren dat je niet overal goed in bent. Mensen die zichzelf accepteren, bezitten ook de durf om hulp te vragen. Daarin schuilt het geheim van goede samenwerking.

Cees Schenk, MT Management Team

Lees de rest van het artikel >

Twintigers vinden het goede leven moeilijk.

Ze komen uit een beschermd nest, hebben werk, veel vrienden en elke avond iets anders te doen. Toch moet het beter. Want op Facebook is iedereen mooier, avontuurlijker en succesvoller. Het resultaat: angsten, depressies, burn-out. De documentaire Al….

De groene amsterdammer, Marieke de Vries en Birte Schohaus beeld Jan Rothuizen.

Lees de rest van het artikel >

De kracht van zelfacceptatie

“Ik was verschrikkelijk moe maar kon niet slapen en had last van zere armen en benen. Mijn vermoeidheid was zo hevig dat ik onbetaald verlof nam.Marianne zoekt hulp en leert blij te zijn met haar mooie eigenschappen”

Stichting Schuilplaats: Schuilplaats Perspectief

Lees de rest van het artikel >